Gokken op de Relic Raiders

Dat je bij het Gokken op de Relic Raiders het gevoel hebt een Indiana Jones film te zijn ingesprongen is wel heel duidelijk. Het thema heeft dan ook alles met een avontuurlijk verhaal te maken net zoals dat van Indiana Jones. Zelfs het lettertype van de naam van de “Relic Raiders” slot dat je links boven in je scherm ziet staan is hetzelfde als dat van de bekende Indiana Jones. Gokken op de Relic Raiders is dan ook nog nooit zo spannend geweest. Je speelt met gevaarlijke slangen en mooie edelstenen, het is dan ook de bedoeling dat je zoveel mogelijk schatten probeert te vinden. En dit is mede mogelijk door het verassende bonus spel dat je bij het Gokken op de Relic Raiders kunt spelen.

Spelwijze en gokken op de Relic Raiders

Bij het Gokken op de Relic Raiders maak je gebruik van 4 rijen en 5 rollen, en het mooiste van alles is dat je gebruik kunt maken van 50 winlijnen. Ook heb je nog eens twee progressieve jackpotten, de wild en de scatter symbolen en natuurlijk de bonus symbolen waarmee je in een van de bonus plaatsen kunt komen van de Relic Raiders Slot. Zoals we al zeiden heb je bij het Gokken op de Relic Raiders 1 tot 50 winlijnen om op te spelen, en hierbij 1 tot en met 4 verschillende inzetniveaus. Onder aan in je spel heb je het control panel waar je dit allemaal kunt instellen zoals jij dat wil. Met de middelste groene knop kun je het spel spelen, dit is dan ook de draai knop. Langs deze knop kun je je winlijnen instellen, door erop te klikken verhoog of verlaag je je aantal winlijnen.

Maar je winlijnen kun je ook instellen door op de cijfers langs het scherm te klikken, deze cijfers geven namelijk de winlijnen aan die je kunt inzetten bij het Gokken op de Relic Raiders. Langs de knop om je winlijnen te activeren heb je nog de knop om je inzetniveau aan te passen. Speel je de Max. inzet knop dan speel je met het maximaal aantal inzetlijnen, en ook op het hoogste niveau, met de muntwaarde die door jou ingesteld is. Want deze muntwaarde kun je dus ook nog zelf aanpassen in het control panel. Deze knop vind je aan de rechter kant langs de draai knop. De winst die je maakt zal ook worden vermenigvuldigd met het aantal munten dat je inzet per winlijn. Dus in dat geval is het verstandig om je inzetniveau en muntwaarde hoog te houden, en als je dan ook nog eens het maximaal aantal winlijnen hebt geactiveerd dan is de kans op winst al helemaal groot.


Relic Raiders Symbolen en winlijnen

De wild symbool bij het Gokken op de Relic Raiders kun je voor alles inzetten, behalve voor scatter en bonus symbolen. Je kunt dus zeggen dat deze als een soort van joker kan worden gebruikt. Bij de scatter symbolen wordt je totale inzet maal vermenigvuldiger uitbetaald. Heb je 3 of meer scatter symbolen dan mag je er een uitkiezen en daar staat dan hoeveel gratis spins en welke multiplier je hebt gewonnen. Bij het Gokken op de Relic Raiders wordt alleen de winst die het meeste waard is per actieve winlijn uitbetaald. De winsten die je maakt gelden op een volgend van links naar rechts, alleen de Scatter symbolen niet. Indien je gelijktijdige winsten maakt op verschillende winlijnen bij het Gokken op de Relic Raiders dan worden deze winsten bij elkaar opgeteld, en krijg je ze gewoon bij je saldo toegevoegd.

Zoals we al aangaven beschikt de Relic Raiders over een geweldig bonus spel. Dit bonus spel wordt geactiveerd op het moment dat je drie of meer bonus symbolen van uiterst links naar rechts op een actieve winlijn hebt gedraaid. Indien dit het geval is, kom je in een apart bonus scherm terecht met verschillende onderdelen waarin je 4 locaties hebt om te kiezen. In een van deze locaties kun je dan op zoek gaan naar bonus bedragen en relikwieën. Bij het Gokken op de Relic Raiders start elk onderdeel met een wereldkaart met de locatie van 4 tombes, de Tintagel, Luxor, Tikal en Angkor. Om een tombe binnen te komen klik je op de kaart die bij de plaatsnaam staat, hier vind je dan 8 urnen. Breek de urn om het bonus bedrag of de relikwie te onthullen. Ook kun je de spin tegen komen in een van de urnen, maar dan is wel je bonus spel ten einde.

Online gokken op de Relic Raiders

In elke tombe waar je uit kunt kiezen moet je een relikwie zien te vinden om uiteindelijk de mystery winst te kunnen spelen. Als je in een van de tombes eerder al een relikwie hebt gevonden kun je daar bij een volgend bonus spel niet meer naar terug keren. Wanneer je alle vier de relikwieën vindt, dan begint het mystery winst spel. Op dat moment verschijnen er 4 gouden beeldjes in je scherm. Aan jou de keuze om er een uit te kiezen, op het moment dat je gekozen hebt wordt direct je mystery winst onthuld. Bij het bonus spel van het Gokken op de Relic Raiders kun je dus relikwieën verzamelen en deze zullen 36 uur voor je bewaard blijven. Ook is het mogelijk om het bonus spel te activeren tijdens het spelen van de Free spins.

Bij het Gokken op de Relic Raiders heb je nog de mogelijkheid om autoplay opties aan te passen. Hiervoor klik je links onder in het spel paneel, gevolgd door 'geavanceerde instellingen'. Hier kun je kiezen voor de volgende opties. Om bij iedere winst de autoplay te stoppen. Als je free spins wint, de autoplay te stoppen, als je een bonus spel wint de auto play te stoppen. Als je saldo wordt verhoogd met (een bepaald bedrag dat je kunt invullen) en nog een paar opties, deze kun je allemaal zelf terug lezen en eventueel aanvinken.

Dit zijn dus allemaal opties die je zelf kunt instellen in de geavanceerde instellingen. Nu lijkt het misschien wat ingewikkeld, maar als je het eens zelf uit probeert in een gratis spel van het Gokken op de Relic Raiders dan wordt dit allemaal van zelf duidelijk. Dit is dan ook wel handig om te weten, dat je het Gokken op de Relic Raiders eerst gratis kunt proberen, zodat je alle instellingen van een van de spannendste video slots allemaal zelf op je gemak kunt uitzoeken.

Het Gokken op de Relic Raiders is een ervaring die je zeker niet mag missen, dus kom en bezoek misschien nu nog een van de tombes van de Relic Raiders.

Lees alles over de Relic Raiders op onze website.
Op de Relic Raiders speel je hier