Relic Raiders met iDeal

Relic Raiders met iDeal is een slot vol avontuur en spanning. Als je gaat Gokken op de Relic Raiders ga je op avontuur met een speurtocht naar waardevolle schatten en munten. Onderweg kom je hierbij van allerlei spannende symbolen tegen, zoals de prachtige Cobra, apen, en geheimzinnige schatkaarten. Zelfs de achtergrond geluiden zorgen helemaal dat je in het thema van dit waanzinnige slot komt. Het thema van de Relic Raiders doet ons dan ook denken aan de bekende verhalen van de avonturier Indiana Jones. Relic Raiders met iDeal beschikt over 5 rollen en 4 rijen, en het allermooiste is dat je gebruik kunt maken van 50 winlijnen.

Besturen van de Relic Raiders met iDeal

Onder aan in je scherm zie je de knoppen waar je je Relic Raiders met iDeal helemaal naar jou wensen kunt aanpassen. Je ziet een knop voor de winlijnen, een knop voor het inzetniveau, de draai knop om mee te spelen, de max. inzet knop en natuurlijk een knop om je muntwaarde te bepalen. Je kunt de Relic Raiders met iDeal spelen met 1 euro cent tot een bedrag van 0.50 euro cent, en zet je al je instellingen op het maximale dan speel je voor een bedrag van 100 euro per draai. Vind je dit toch iets te veel van het goede, dan kun je dit dus allemaal in je control panel wijzigen. Helemaal links onder in je scherm zie je paytable staan. Als je hier op klikt, kun je precies zien wat de combinaties bij de Relic Raiders met iDeal je kunnen opbrengen.

Ook hier bij de Relic Raiders met iDeal levert het wild symbool je de meeste punten op, want bij 5 wild symbolen op een actieve winlijn win je maat liefst 10.000 munten. Onder de normale symbolen is het vliegtuig het meeste waard, en krijg je voor 5 van deze symbolen 500 munten. Als je links onderaan in je scherm van de Relic Raiders met iDeal kijkt, dan zie je een sleuteltje en een luidspreker. Dit zijn eigenlijk een paar simpele opties om je geluid in te stellen. Met de auto functie die je daarnaast vind, kun je de Relic Raiders met iDeal een aantal rondes automatisch laten spelen. Ook kun je hierbij aangeven wanneer je de auto play functie weer wilt laten stoppen. Dit is gemakkelijk omdat je dan niet iedere keer op de knop hoeft te klikken. Als je geen stop er op hebt gezet kun je natuurlijk nog altijd zelf de auto functie stop zetten.


Relic Raiders met iDeal spelregels

De spelregels van de Relic Raiders met iDeal zijn gelukkig erg simpel. Je begint met het bepalen van de hoogte van je inzet, zoals we dat net uitgelegd hebben. Vervolgens kun je het spel starten door op de middelste knop ( met de pijltjes) te klikken. Je kunt prijzen winnen wanneer je drie of meer van dezelfde symbolen op een actieve winlijn krijgt. Dit is dan wel van uiterst links naar rechts. Bij de Relic Raiders met iDeal krijg je altijd alleen de hoogste winst per winlijn uitbetaald, maar dit is niet anders bij de andere online Video Slots. Dan heeft Relic Raiders met iDeal nog het wild symbool, want dit symbool is weer een uitzondering. Deze mag namelijk alle andere symbolen ( behalve de scatter en de bonus) in het spel vervangen, zodat je alsnog een winnende combinatie kunt maken. Bij het behalen van drie of meer van de scatter symbolen worden er free spins geactiveerd. Dit zijn gratis spins, waarbij je dus zonder dat er iets van je saldo af gaat, alsnog munten kunt winnen. En het mooie aan de free spins is dat deze je winsten ook nog eens met 1,2,3,4 of 5 vermenigvuldigt.

Als laatste heb je ook nog de bonus symbolen bij de Relic Raiders Slot. Met drie of meer van deze symbolen kun je nog meer prijzen winnen in het verassende bonus spel. Bij dit bonus spel van de Relic Raiders met iDeal moet je een van de vier locaties kiezen waar het vliegtuig heen moet vliegen. Als je een locatie gekozen hebt, kom je in de tombe terecht waar je met een bijl een aantal urnen kunt stuk slaan. In deze urnen zitten vervolgens prijzen verstopt, en in een van de urnen zit een relikwie verstopt. Het is dan ook de bedoeling om van iedere locatie de relikwie te vinden, zodat je de mystery prijs kunt behalen. Klinkt dit allemaal nog een beetje verwarrend, dan is er gelukkig altijd een voorbeeld bonus dat je bij het spelen van een gratis potje Relic Raiders met iDeal kunt bekijken.

Waarom de Relic Raiders met iDeal zo speciaal is, hoeven we nu natuurlijk niet meer uit te leggen. Je speelt bij dit bijzondere spel met maar liefst 50 winlijnen waardoor je win kansen alleen maar groter zijn, en je hebt ook nog eens kans op extra bonus spellen. En zoals we al zeiden is er gelukkig ook de mogelijkheid om dit spannende spel eerst gratis te spelen. Op die manier kom je precies te weten wat je nu allemaal gelezen hebt, en ben je geheel voorbereid op het echte werk.

Geld overmaken met behulp van iDeal

We hebben het nu de hele tijd over Relic Raiders met iDeal, maar in principe is dit niet anders dan een gewoon potje Relic Raiders spelen. En daar gaan we nu iets dieper op in. Want Relic Raiders met iDeal heeft alles te make met de betaal mogelijkheid die iDeal je biedt. En voor dat je dit spel gaat spelen is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoe je met iDeal geld kunt storten. Eigenlijk is dit totaal niet moeilijk en wijst het zich allemaal voor zich. Ten eerste is het belangrijk om een spelers account aan te maken, hierdoor wordt de optie om geld over te maken aangeboden. Als dat allemaal gelukt is dan klik je de optie om met iDeal te betalen aan. Daarna krijg je een keuze menu waarbij je uit diverse banken kunt kiezen. Dit zijn allemaal bekende Nederlandse banken die aangesloten zijn bij iDeal. Denk hierbij aan de ABN AMRO, de Rabobank, SNS etc.

Heb je je bank gekozen dan kun je je bedrag invoeren, dit is het bedrag wat na overboeking op je spelers account komt. Heb je het bedrag waarmee je Relic Raiders met iDeal wilt gaan spelen gekozen, volg je de stappen die jou bank je aangeeft. Heb je deze stappen doorlopen dan staat het geld direct op je spelers account en kun je beginnen met de Relic Raiders met iDeal. Zoals je ziet is er dus niets gemakkelijker en ook nog eens veiliger dat het betalen met iDeal. Kun jij niet meer wachten om je bankpasje vanuit je luie stoel te gaan gebruiken, speel dan nu direct Relic Raiders met iDeal en maak kans op gigantische prijzen!

Lees alles over de Relic Raiders op onze website.
Op de Relic Raiders speel je hier