Relic Raiders Slot

De Relic Raiders slot is een slot vol spannende avonturen, het slot speelt zich diep in de jungle af waarbij je als speler de vele schatten zal moeten opzoeken. Dit wordt ook nog eens mogelijk gemaakt door middelk van een geweldig bonus spel. Zoals we dat gewend zijn van andere slots speel je ook bij Relic Raiders slot met 5 rollen. Het enige verschil dat je bij Relic Raiders slot hebt, is dat je niet met een stuk of 20 winlijnen speelt, maar met 50! Dit is natuurlijk erg speciaal, want hierdoor worden je winkansen bij de Relic Raiders alleen maar groter.


Informatie over de Relic Raiders slot

Het Relic Raiders slot heeft de uitstraling van een spannende avonturen film, het is dan  ook niet zo vreemd dat veel mensen meteen denken aan de legendarische Indiana Jones. Vooral omdat ook nog eens het logo van de Relic Raiders slot op het logo van de Indiana Jones films lijkt. Zelfs de muziek op de achtergrond klinkt als een spannende avonturen film. Relic Raiders slot is dan ook een slot voor de echte avonturiers onder ons. Je waant je zelf ergens diep in de jungle, waarbij je via de lange lianen het spel binnen treedt. De lianen hangen namelijk precies voor de 5 rollen waarmee je Relic Raiders slot gaat spelen. Zelfs de symbolen die er aanwezig zijn, zijn helemaal in het thema van spannende schatzoekers. De symbolen die uit, diamanten, grote cobra's, en schatkaarten bestaan maken het thema van de Relic Raiders slot helemaal compleet. Je wilt na het opstarten van de Relic Raiders slot dan ook niets anders dan opzoek gaan naar de schatten die er te vinden zijn.

Zoals we al aangaven is Relic Raiders slot een uniek slot, waarbij je ook nog eens gebruik maakt van 50 winlijnen. Deze winlijnen kun je terug vinden langs je basis spel. Deze staan aangegeven in de cijfers 1 t/m 50, en als je ze allemaal activeert is de kans op mooie prijzen wel heel erg groot. Links van je scherm zit nog iets speciaals, namelijk een extra bonus kans. Hier zie je vierlegen rondjes met de tekst “4 relics mystery win” Wat dit precies inhoud vertellen we je zo bij de uitleg over het bonus spel van Relic Raiders slot.

Onder aan in je scherm vind je het control panel dat je misschien al kent van andere Netent Video slots. Voor degene die hier nog niet bekend mee zijn, geen nood we leggen het control panel gewoon nog een keer uit.

Hoe werkt Relic Raiders slot

In het control panel van Relic Raiders slot kun je de instellingen veranderen en aanpassen geheel naar eigen wens. Ben je van plan om te gaan Gokken op de Relic Raiders dan kun je beter eerst meer over het spel lezen en hoe dit precies werkt zodat je optimaal voorbereid bent. Dit kan je namelijk onnodig inzet gaan kosten, en we spelen het spel juist om geld mee te winnen! Ten eerste kun je in het control panel het aantal winlijnen dat je wilt gaan gebruiken aanpassen. Zoals we al aangaven kun je deze terug zien naast de vijf rollen, aangegeven in verschillende cijfers. Ga je op deze cijfers staan dan zie je ook meteen hoe de des betreffende winlijn loopt. Hoe meer winlijnen je inzet hoe meer kansen je maakt op prijzen, maar ook is het zo dat je inzet hoger wordt naar mate je de winlijnen verhoogd. Bij het spelen op Relic Raiders slot zet je minimaal 1 munt per winlijn in.

Bij het opstarten van de Relic Raiders slot staat je inzet niveau altijd standaard op inzetniveau 1, wat inhoudt dat je ook maar 1 munt zult inzetten voor iedere winlijn. Dit inzetniveau kun je dus verhogen naar een maximum van niveau 4, dan zal ook je inzet worden vermenigvuldigd met dit inzetniveau. Alleen het voordeel hiervan is dat niet alleen je inzet wordt vermenigvuldigd maar ook je winst wordt met je gekozen inzetniveau vermenigvuldigd. Dat waren al twee instellingen die je kunt wijzigen in het control panel, de winlijnen en het inzetniveau dan rest ons alleen nog de muntwaarde. Deze zal bepalen hoeveel je munten uiteindelijk nou echt waard zijn. Je kunt hierbij een muntwaarde van 0.01 cent t/m een muntwaarde van 0.50 cent kiezen.

Manieren om te spelen en bonusspel

Vind je het toch nog eng om meteen te spelen voor echt geld, dan heb je ook bij de Relic Raiders slot eerst nog de mogelijkheid om het spel gratis te spelen. Hierbij kun je het control panel leren te bedienen, en ook maak je zo kennis met de symbolen die er in de Relic Raiders slot aanwezig zijn. Als je op paytable klikt links onder in je scherm, dan kun je de plaatjes bekijken en zien wat ze waard zijn. Zo zie je bijvoorbeeld dat je voor het winnen van 5 blauwe edelstenen al 50 munten krijgt. En dan is dit ook nog eens de edelsteen die erg vaak voor komt in het spel, en met 50 winlijnen is de kans al helemaal groot dat je hem vaak te pakken hebt. Wild en scatter symbolen zijn bij de Relic Raiders slot natuurlijk ook aanwezig. Wild symbolen kun je gebruiken als een soort van joker,  en deze zijn, indien je er 5 op een winlijn hebt, maar liefst 10.000 munten waard. Dan komen we natuurlijk nog bij het spannende bonus symbool dat je bij de Relic Raiders slot kunt draaien. Heb je drie of meer van deze symbolen bij elkaar dan brengt de Relic Raiders slot je naar zijn unieke bonus spel.

Het bonus spel van Relic Raiders slot is geheel interactief, je bepaalt hier namelijk zelf welke bonus plek je gaat kiezen. Je krijgt een vliegtuigje in het scherm te zien en jij mag bepalen naar welk van de vier plaatsen deze gaat vliegen. De plek die je uitkiest is meteen de plek waar jij je bonus spel gaat spelen.  Zo zal je in de uitgekozen tempel terecht komen waar je vervolgens verschillende urnen kapot kunt slaan. In elk van deze urnen zit een robijn, een relikwie of een enge spin. Voor alles krijg je punten, behalve het laatste, de spin levert jou een terug reis naar het basis spel op. Vind je de relikwie dan komt deze aan de linker kant van je basis spel in een van de lege rondjes van het mystery win scherm.

Natuurlijk is het de bedoeling dat je al deze lege rondjes gevuld krijgt. En allemaal hebben ze een relikwie nodig. Zodra je ze allemaal gevonden hebt dan start Relic Raiders slot een nieuw bonus spel op. Er verschijnen dan 4 gouden beeldjes, en jij zal zelf moeten kiezen welke je zal nemen.  Zodra dit gebeurd is dan zal ook je mystery winst tevoorschijn komen. Hierna kun je gewoon weer opnieuw 4 relikwieën zoeken. Hierbij is het ook fijn om te weten dat je relikwieën 36 uur in je spe bewaard worden door Relic Raiders slot. Op die manier kun je altijd pauze nemen zonder dat je kans op de bonus voorbij gaat.

Bij Relic Raiders slot is het dus geen kunst om prijzen te winnen, en dit komt natuurlijk mede door zijn 50 unieke winlijnen. Speel nu direct je favorieten spel, en maak kans op enorme prijzen!

Lees alles over de Relic Raiders op onze website.
Op de Relic Raiders speel je hier